­

LiseLise Møller - Daglig leder af Birkelund,
Tlf.: 22 63 36 46 Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Uddannet pædagog i 2003 fra Skovtofte Socialpædagogiske Seminarium og har siden arbejdet på behandlingshjem og som afdelingsleder af Herlev kommunes lokale døgninstitution. Har siden suppleret uddannelsen med diverse kurser, samt en bachelor i pædagogik og en kandidatgrad i pædagogiske filosofi.

 Maria Olesen,Pædagog Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Uddannet pædagog i 2013 og arbejdede derunder som medhjælper. Har tidligere været ansat som pædagog på et botilbud for voksne med psykiatriske diagnoser, kombineret med et misbrug eller en dom. Har derudover kurser i åben dialog, Aart, Viso i hjerneskader og tilknytningsforstyrrelser.

Rikke Fabricius, Pædagogisk medarbejder Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Har tidligere arbejdet på henholdsvis Frederiksborg Amts misbrugscenter, som tilsynsførende assistent samt på Klintegården i Frederikssund som pædagogisk medhjælper.

Heidi Nielsen, Pædagog Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Udannet pædagog på Hovedstadens pædagogseminarium i år 2000. Afslutter AART uddannelse i april 2018. Tidligere beskæftigelser: Skole/behandlingshjem for udsatte børn og unge. Udsatte børn i Dublin, Irland. Døgninstitution, voksne med betydeligt nedsat funktionsniveau  med psykiatriske lidelser. Har arbejdet på Birkelund siden det åbnede i 2016.

Tommy Klenz, Pædagogisk medarbejder Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Oprindeligt uddannet mekaniker, og derefter arbejdet som Reder i mange år for Falck. Har drevet selvstændig virksomhed inden for det sociale område med unge med særlige behov og vanskeligheder. Ansat i Støttekontaktgruppen i over 9 år, først som støttekontaktperson og mentor opgaver og nu tilknyttet botilbuddet på Birkelund.

Henrik Roed, Pædagogisk assistent Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Sara Schramm, Pædagog Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Uddannet pædagog i 2005 og sidenhen tilknyttet kurser som svarer til pædagogisk psykologi på DPU. Har siden arbejdet i SSP i Hillerød og efter et par år bosiddende i Egypten. Ansat i Støttekontaktgruppen, i første omgang som støttekontaktperson til etniske unge med psykiatriske diagnoser, derefter et botilbud og nu på Birkelund.

Suzan Christensen, Pædagog Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. :

Uddannet pædagog i 2001. Har erfaring fra døgninstitutionen Dildhaven i Herlev, samt inden for normalområdet. Har endvidere arbejdet som basketball træner på Nørrebro i 2 år.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

­

© Støttekontaktgruppen 2017 • Senest opdateret 31.- 8. 2019 • produceret af birchs.dk