­

LiseLise Møller - Daglig leder af Birkelund,
Tlf.: 22 63 36 46 Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Uddannet pædagog i 2003 fra Skovtofte Socialpædagogiske Seminarium og har siden arbejdet på behandlingshjem og som afdelingsleder af Herlev kommunes lokale døgninstitution. Siden har jeg suppleret min uddannelse med diverse kurser, samt en bachelor i pædagogik og en kandidatgrad i pædagogiske filosofi.

Christoffer Dyhr, Pædagog Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Uddannet pædagog 2007. Tidligere beskæftiget i autisme-området samt i dag- og døgninstitutionsområdet.
Musik er en stor drivkraften for kreativiteten i min fritid, men der ud over har fysiske aktiviteter også en betydelig plads i min hverdag.

Rikke Fabricius, Pædagogisk medarbejder Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Har tidligere arbejdet på henholdsvis Frederiksborg Amts misbrugscenter, som tilsynsførende assistent samt på Klintegården i Frederikssund som pædagogisk medhjælper.

Heidi Nielsen, Pædagog Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Udannet pædagog på Hovedstadens pædagogseminarium i år 2000. Afslutter AART uddannelse i april 2018. Tidligere beskæftigelser: Skole/behandlingshjem for udsatte børn og unge. Udsatte børn i Dublin, Irland. Døgninstitution, voksne med betydeligt nedsat funktionsniveau  med psykiatriske lidelser. Har arbejdet på Birkelund siden det åbnede i 2016.

Tommy Klenz, Pædagogisk medarbejder Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Oprindeligt uddannet mekaniker, og derefter arbejdet som Reder i mange år for Falck. Har drevet selvstændig virksomhed inden for det sociale område med unge med særlige behov og vanskeligheder. Ansat i Støttekontaktgruppen i over 9 år, først som støttekontaktperson og mentor opgaver og nu tilknyttet botilbuddet på Birkelund.

Henrik Roed, Pædagogisk assistent Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Maria Olesen, Pædagog Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. (er p.t. på barsel)

Uddannet pædagog i 2013 og arbejdede derunder som medhjælper. Har tidligere været ansat som pædagog på et botilbud for voksne med psykiatriske diagnoser, kombineret med et misbrug eller en dom. Har derudover kurser i åben dialog, Aart, Viso i hjerneskader og tilknytningsforstyrrelser.

Sara Schramm, Pædagog Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Uddannet pædagog i 2005 og sidenhen tilknyttet kurser som svarer til pædagogisk psykologi på DPU. Har siden arbejdet i SSP i Hillerød og efter et par år bosiddende i Egypten. Ansat i Støttekontaktgruppen, i første omgang som støttekontaktperson til etniske unge med psykiatriske diagnoser, derefter et botilbud og nu på Birkelund.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

­

© Støttekontaktgruppen 2017 • Senest opdateret 31.- 8. 2019 • produceret af birchs.dk