­

tina bellingTina Rose Belling - Afdelingsleder 
Telefon nr.: 2257 4532 Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Uddannet socialpædagog 1994
Tidligere leder af dagtilbud. Erfaring som specialpædagog og arbejdet med børn & unge i udsatte positioner. Diplomuddannelse i pædagogik og ledelse, med moduler: Det personlige lederskab, inklusion & forskning- og videnskabsteorier. Kurser i bl.a. systemisk og narrativ tilgang i arbejdet med børn og unge samt narrativ supervision.

Morten Johansen, Pædagog Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tina Christensen, Pædagog Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Udannet pædagog 2008, University College Nordjylland.
Jeg har primært arbejdet med voksne mellem 20-65 år, indenfor både dagtilbud og botilbud. Jeg har arbejdet på dagtilbud for voksne med senhjerneskade, samt et dagtilbud indenfor socialpsykiatrien. Jeg har være bisidder og kontaktperson for en borger med OCD og bipolar lidelse. Jeg har ligeledes arbejdet på et botilbud med voksne der har en diagnose indenfor Autisme Spektrum Forstyrrelser.

 Jude Cleave, Pædagog Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 
­

© Støttekontaktgruppen 2017 • Senest opdateret 31.- 8. 2019 • produceret af birchs.dk