­
Knud Erik Hostrup

Knud Erik Hostrup - Socialpsykiatisk konsulent
Telefon nr: 2711 5160 Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sundhedsfaglig uddannelse med speciale indenfor psykiatri.
Jeg har 17- års praktisk erfaring fra åbne og lukkede afdelinger samt specialiserede afdelinger som anoreksi og depressionsafsnit.
Derudover har jeg udviklet undervisningsmateriale og undervist sundhedsfaglige grupper.
Uddannet produktionsteknolog ved Københavns Erhvervsakademi med speciale i produktionsoptimering.

Erik

Erik Petersen - konsulent
telefon nr.: 5178 2624 Email:Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tidligere ansat på bl.a. Sølagers sikrede afdelinger samt i Red Barnet og har arbejdet i 5 år i et af Hillerød Kommunes bosteder.
Har næsten fra starten i 2003 været en del af Støttekontaktgruppens konsulentteam og løst talrige forskelligartede socialpædagogiske opgaver.

Har og tager ikke sager for Hillerød Kommune.

Morten SeindalMorten Seindal - Konsulent
Telefon : 60935734 Email : Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Jeg er uddannet social pædagog med bachelor fra Jægerspris seminarium i Februar 2008. Har arbejdet i en SFO med hvor jeg primært havde med inklusionsbørn at gøre. Jeg har også arbejdet med voksne autister på Sankthans. P.t. er jeg også en del af Autismekonsulenterne

 

Lars Kjellberg

Lars Kjelberg - Konsulent
Telefon: 2261 8262 Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

fotoFlemming Poulsen - konsulent
Telefon: 2287 0740 Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Uddannet socialpædagog 1987. Ekstrauddannelse i kommunikation og AKT (adfærd, kontakt og trivsel).
Har i mere end 20 år arbejdet med døgnanbragte børn og unge med kriminel eller anden form for omsorgsvigtet baggrund. Arbejdet har foregået på sikret afdeling, traditionelle døgninstitutioner, på gadeplan samt på opholdssteder. Jeg er fortrolig med forældrearbejde og samarbejde med forskellige faggrupper, forvaltninger m.m.
De sidste 10 år har jeg arbejdet på en folkeskole, hvor min primære funktion har været forebyggende arbejde for udsatte elever i tæt samarbejde med lærere, pædagoger og forældre.

 

­

© Støttekontaktgruppen 2017 • Senest opdateret 10.- 8. 2017 • produceret af birchs.dk