­

Administration og hovedkontor 

Krakasvej 17 • 3400 Hillerød • Sikker mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

MadsMads Cramer - indehaver af og direktør for Støttekontaktgruppen.
Telefon nr.: 20166080 • e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Er uddannet inden for ambulancetjenesten med en længervarende uddannelse som lægeaasistent/behandler med stort ansvarsområde inden for sundhed og behandling. Kompetencerne omfatter eksempelvis medicingivning og psykiatri.
Efter en del år blev en større og større del af mit arbejdsliv tilegnet arbejdet blandt de, der havde det allersværest i samfundet nemlig hjemløse, psykisk syge, misbrugere og kriminelle, som jeg mødte i mit arbejde på forskellige institutioner for unge og voksne i Nordsjælland.
I 2003 startede jeg virksomheden Støttekontaktgruppen, som dengang primært havde med unge at gøre i Hillerød. Undervejs er Støttekontaktgruppen blevet til en moderne innovativ og netværksbaseret virksomhed, der fortsat har fulgt sporet med at gøre en positiv forskel for de, der har det sværest. Et spor som konstant er fulgt op og udviklet med nye kompetencer og handlemuligheder.

Henriette SalmonHenriette Salmon - Chef for visitation, kvalitet og udvikling
Telefon nr.: 2550 2424 • e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Proceskonsulent og coach 2012, Cand. pæd. pæd. psyk 2011, pædagog 1996
Har arbejdet som konsulent for Støttekontaktgruppen siden 2012, hvor jeg har opbygget stor erfaring inden for psykiatrien, både som daglig leder af et botilbud for borgere med svære psykiske udfordringer kombineret med misbrug, samt som Støttekontaktperson for borgere i eget hjem. Jeg har tidligere været souschef i specialinstitution for døve børn og børn med autismespektrum-forstyrrelser og har ligeledes været projektleder og lavet opsøgende arbejde blandt gadedrenge i Kathmandu. Endvidere har jeg undervist i psykologi på STX og Pædagoguddannelsen.

 Pernille CramerPernille Cramer - Løn og administration
Telefon nr.: 24653380 •  e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kunde- Callcenter uddannelse 2004.
Diverse kurser fra Forsikringsakademiet samt kommunikation / samarbejde og virksomhedsøkonomi. Har tidligere arbejdet som vagtmester, bogholderi assistent og som kunderådgiver hos henholdsvis AER og Pædagogernes Pension i ATP huset. Har arbejdet i Støttekontaktgruppen siden starten af 2010.

 

Bogholderi - Marianne Hjortkilde 
Tlf.: 27111851 • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 

­

© Støttekontaktgruppen • Senest opdateret 20. maj 2021 • produceret af birchs.dk