­

LiseLise Møller - Daglig leder af Birkelund,
Tlf.: 22 63 36 46 Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Uddannet pædagog i 2003 fra Skovtofte Socialpædagogiske Seminarium og har siden arbejdet på behandlingshjem og som afdelingsleder af Herlev kommunes lokale døgninstitution. Har siden suppleret uddannelsen med diverse kurser, samt en bachelor i pædagogik og en kandidatgrad i pædagogiske filosofi.

Maria Olesen - Pædagog Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 
Uddannet pædagog i 2013 og arbejdede derunder som medhjælper. Har tidligere været ansat som pædagog på et botilbud for voksne med psykiatriske diagnoser, kombineret med et misbrug eller en dom. Har derudover kurser i åben dialog, Aart, Viso i hjerneskader og tilknytningsforstyrrelser.

Rikke Fabricius - Pædagogisk medarbejder Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Har tidligere arbejdet på henholdsvis Frederiksborg Amts misbrugscenter, som tilsynsførende assistent samt på Klintegården i Frederikssund som pædagogisk medhjælper.

Heidi Nielsen - Pædagog Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Udannet pædagog på Hovedstadens pædagogseminarium i år 2000. Afslutter AART uddannelse i april 2018. Tidligere beskæftigelser: Skole/behandlingshjem for udsatte børn og unge. Udsatte børn i Dublin, Irland. Døgninstitution, voksne med betydeligt nedsat funktionsniveau  med psykiatriske lidelser. Har arbejdet på Birkelund siden det åbnede i 2016.

Tommy Klenz - Pædagogisk medarbejder Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Oprindeligt uddannet mekaniker, og derefter arbejdet som Reder i mange år for Falck. Har drevet selvstændig virksomhed inden for det sociale område med unge med særlige behov og vanskeligheder. Ansat i Støttekontaktgruppen i over 9 år, først som støttekontaktperson og mentor opgaver og nu tilknyttet botilbuddet på Birkelund.

Henrik Roed, Pædagogisk assistent Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Suzan Christensen Pædagog Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Uddannet pædagog i 2001. Har erfaring fra døgninstitutionen Dildhaven i Herlev, samt inden for normalområdet. Har endvidere arbejdet som basketball træner på Nørrebro i 2 år.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

­

© Støttekontaktgruppen 2017 • Senest opdateret 16.- 11. 2019 • produceret af birchs.dk