­
Mads Cramer - indehaver af og direktør for Støttekontaktgruppen.Mads Cramer

Telefon nr.: 20166080  e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Er uddannet inden for ambulancetjenesten med en længervarende uddannelse som lægeaasistent/behandler med stort ansvarsområde inden for sundhed og behandling. Kompetencerne omfatter eksempelvis medicingivning og psykiatri.
Efter en del år blev en større og større del af mit arbejdsliv tilegnet arbejdet blandt de, der havde det allersværest i samfundet nemlig hjemløse, psykisk syge, misbrugere, kriminelle og blandinger af det hele, som jeg mødte i mit arbejde på mange institutioner for unge og voksne i Nordsjælland.
I 2003 startede jeg virksomheden Støttekontaktgruppen, som dengang primært havde med unge at gøre i Hillerød.
Undervejs er Støttekontaktgruppen blevet til en moderne innovativ og netværksbaseret virksomhed, der fortsat har fulgt sporet med at gøre en positiv forskel for de, der har det sværest. Et spor som konstant er fulgt op og udviklet med nye kompetencer og handlemuligheder.

 

Erik

Erik Petersen - konsulent
e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tidligere ansat på bl.a. Sølagers sikrede afdelinger samt i Red Barnet og har arbejdet i 5 år i et af Hillerød Kommunes bosteder.
Har næsten fra starten i 2003 været en del af Støttekontaktgruppens konsulentteam og løst talrige forskelligartede socialpædagogiske opgaver.

Har og tager ikke sager for Hillerød Kommune.

Morten SeindalMorten Seindal - Konsulent

 

 

Lars Kjellberg

Lars Kjelberg - Konsulent
e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

fotoFlemming Poulsen - konsulent
Telefon: 22870740 e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Uddannet socialpædagog 1987. Ekstrauddannelse i kommunikation og AKT (adfærd, kontakt og trivsel).
Har i mere end 20 år arbejdet med døgnanbragte børn og unge med kriminel eller anden form for omsorgsvigtet baggrund. Arbejdet har foregået på sikret afdeling, traditionelle døgninstitutioner, på gadeplan samt på opholdssteder. Jeg er fortrolig med forældrearbejde og samarbejde med forskellige faggrupper, forvaltninger m.m.
De sidste 10 år har jeg arbejdet på en folkeskole, hvor min primære funktion har været forebyggende arbejde for udsatte elever i tæt samarbejde med lærere, pædagoger og forældre.

 

­

© Støttekontaktgruppen 2017 • Senest opdateret 16.- 9. 2020 • produceret af birchs.dk