­

Sikker forbindelse
Persondata, der sendes via denne hjemmeside i forbindelse med jobansøgninger, ekspederes via en sikker krypteret forbindelse, som sikrer dine data imod at blive opsnappet af uvedkommende.

Adgang til disse persondata har kun Støttekontaktgruppens ledelse, hjemmesidens administrator og det interne personale, som ledelsen skønner relevant.
Din Jobansøgning og uploadet CV vil blive gemt i 3 måneder og derefter slettet.

Cookie- og privatlivspolitik
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, og udføre statistik. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering
Hvis du sletter eller blokerer cookies kan du risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.
Websitet anvender Google Analytics til annalyse af brugeradfærd. Endvidere lægger Content Management Systemet div. cookies bl.a. for at huske brugernavne.

Personoplysninger generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du udfylder formularer, eller registrerer dig som bruger.
Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, skærm og internetudbyder, type af tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, hvilke sider du klikker på og øvrige demografiske som køn og alder.

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Alder, Navn, telefonnummer, e-mail, adresse, jobmæssige og andre informationer, der er obligatoriske i forbindelse med ansøgning af job i støttekontaktgruppen.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine personfølsomme oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og  til at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at blive kontaktet i forbindelse med en jobansøgning. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og hjemmesidens indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. Dog opbevares Jobansøgninger og uploadede CV’er i 3 måneder.

Videregivelse af oplysninger
Vi anvender Google Analytics. Derfor videresendes oplysninger om dit brug af websitet, geografisk placering, køn og alderssegment m.v.  til tredjepart i det omfang disse oplysninger er kendt. Oplysningerne kan af 3. part anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en tredjepart til opbevaring af hjemmesidens data. Den opbevarer udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Dog indsamles ip-numre, tekniske og geografiske oplysninger ved hjælp af server-cookies bl.a. med det formål at opretholde hjemmesidens sikkerhed.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver skriftligt samtykke til det.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Støttekontaktgruppen
Lokesvej 8
3400 Hillerød
Telefon: 2016 6080
Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

­

© Støttekontaktgruppen 2017 • Senest opdateret 10.- 8. 2017 • produceret af birchs.dk