Warning: include_once(/home/www/skgr.dk/wp-includes/header.php): Failed to open stream: No such file or directory in /home/www/skgr.dk/wp-config.php on line 101

Warning: include_once(): Failed opening '/home/www/skgr.dk/wp-includes/header.php' for inclusion (include_path='.:/php/includes:/usr/share/php') in /home/www/skgr.dk/wp-config.php on line 101
Kontakt. Drift & Administration vedr. visitation mv. -

Ledelse og administration

Mads CramerMads Cramer
Direktør og indehaver af Støttekontaktgruppen 2016 6080  
  mads@botilbud.skgr.dk

Uddannet inden for ambulancetjenesten med en længerevarende uddannelse som lægeassistent/behandler med ansvars inden for sundhed og behandling. Kompetencerne omfatter bl.a. medicingivning og psykiatri. 

“Efter en del år blev en større og større del af mit arbejdsliv tilegnet arbejdet blandt de, der havde det allersværest i samfundet nemlig hjemløse, psykisk syge, misbrugere og kriminelle, som jeg mødte i mit arbejde på forskellige institutioner for unge og voksne i Nordsjælland.

I 2003 startede jeg virksomheden Støttekontaktgruppen, som dengang primært havde med unge at gøre i Hillerød. Undervejs er Støttekontaktgruppen blevet til en moderne, innovativ og netværksbaseret virksomhed, der fortsat har fulgt sporet med at gøre en positiv forskel for dem, der har det sværest. Et spor som konstant er fulgt op og udviklet med nye kompetencer og handlemuligheder”.

Henriette SalmonHenriette Salmon
Chef for visitation, kvalitet og udvikling

 

2550 2424
 henriette@botilbud.skgr.dk
 Sikker mail: administration@botilbud.skgr.dk

Proceskonsulent og coach 2012, Cand. pæd. pæd. psyk. 2011, pædagog 1996.

“Jeg har arbejdet som konsulent for Støttekontaktgruppen siden 2012, hvor jeg har opbygget stor erfaring inden for psykiatrien. Det både som daglig leder af et botilbud for borgere med svære psykiske udfordringer kombineret med misbrug og som støttekontaktperson for borgere i eget hjem.

Jeg har tidligere været souschef i specialinstitution for døve børn og børn med autismespektrum-forstyrrelser og har ligeledes været projektleder og lavet opsøgende arbejde blandt gadedrenge i Kathmandu.

Endvidere har jeg undervist i psykologi på STX og Pædagoguddannelsen”.

Søg job i Støttekontaktgruppen

Vi ofte har brug for kvalificerede kolleger til vores mange forskelligartede opgaver. Derfor opfordrer vi dig til at sende en ansøgning til Støttekontaktgruppen.
Din jobansøgning gemmes i 3 måneder til evt. senere brug, såfremt vi finder den interessant og den opfylder vores formelle kriterier.